fbpx
Spore Mobil

Hvordan spore kjæresten din uten dennes viten? Din guide til partnersporing

«Jeg har lyst til å følge med på min partners bevegelser.» Du har sikkert hørt noe lignende bli sagt av en venn, men aldri trodd at du ville komme til å ytre det samme. De fleste mennesker liker å holde et våkent øye med partneren deres, særlig hvis de tidligere har opplevd at tilliten har blitt brutt. Noen er også bekymret for deres partners velbefinnende og ønsker å være sikker på at deres elskede har det godt uten å måtte ringe dem i tide og utide.

Det finnes ulike løsninger på utfordringen og forskjellige sporingsmetoder som du kan benytte deg av.

Før du velger hvilken vei du vil gå bør du kikke grundig på fordeler og ulemper. Du har neppe lyst til å ødelegge forholdet på grunn av dumheter og uforsiktighet.

Nedenfor tar vi en objektiv titt på de vanligste og mest populære sporingsmetodene.

Den tradisjonelle måten å spore kjæresten på

Track your partner without them knowing

Hvordan sporer jeg partneren min? Det kan du klare på egenhånd. Hvis du for eksempel mistenker at partneren din er utro eller har utviklet en spilleavhengighet kan du spionere på dem personlig. Det finnes massevis av guides som hjelper deg med å gjøre dette på en profesjonell måte slik at du unngår å avsløre deg selv. Bruk en spionasje-guide (artikkel på engelsk) og følg de ulike trinnene, men vær oppmerksom på konsekvensene hvis du blir oppdaget.

Ansett en privatetterforsker – risikabelt, men effektivt

Track your spouse

Ansett en privatetterforsker. Denne muligheten er ikke kun forbeholdt rike og kjente mennesker. Hvem som helst kan ansette en privatetterforsker til å holde et øye med partneren.

Husk imidlertid å spørre deg selv om det er verdt det. En privatetterforsker koster penger, ofte tusenvis av kroner, og du er også ansvarlig for å dekke utgifter som påløper under etterforskingen.

En annen ulempe med en privatetterforsker er det sannsynlige dramaet som oppstår hvis de oppdager at partneren din er utro og dokumenterer dette på film.

GPS-sporing av kjæresten

Dette er siste mote innenfor amatørspionasje. GPS-teknologi kan avsløre posisjonen til alle typer enheter med maskin- og/eller programvare installert til å motta signaler fra en satellittradio. Med GPS er det kun fantasien som setter grenser og du kan drive med sporing med ulike typer enheter.

GPS-sporing av bil (se artikkelen vår om: Spor kjærestens bevegelser uten å røre telefonen hans/hennes) er en mulighet som alle amatørspioner kan benytte. Ved å skjule en liten GPS-sporingsenhet i din partners bil kan du lokalisere ham/henne ved hjelp av en datamaskin med internettilkobling. Dersom bilen allerede har en GPS-enhet installert kan du bruke spesiell programvare til sporingen.

Denne metoden er forholdsvis sikker, rimelig og fungerer godt hvis partneren din bruker bilen mye. Hvis de derimot benytter offentlig transport til å bevege seg rundt i bybildet, eller dersom de bevisst skjuler handlingene sine ved å velge taxi eller lignende tjenester, vil denne sporingsmetoden være mindre vellykket.

GPS-mobilsporing – apps til smarttelefoner

GPS-sporing av telefoner krever installasjon av programvare på din partners telefon. Slike applikasjoner er tilgjengelige for både iOS- og Android-enheter, og du kan installere appene uten at partneren din noen gang får greie på at de finnes på telefonen.

Applikasjoner som sporer din partners bevegelser er tilgjengelige online, men det kan være at du ikke finner dem på steder som Android Market av juridiske årsaker. I tillegg er denne typen applikasjoner ofte ganske dyre sammenlignet med dem som kan GPS-spore etter samtykke. En enda større hake er at app-utviklerne ikke kan garantere at partneren din ikke oppdager programvaren, så husk å ha dette i bakhodet før du treffer ditt valg.

Track my husband via cell phone tracking
Spor kjæresten min ved hjelp av mobilen

GSM-sporing: Velg gjensidig sporing – hva har de egentlig å skjule?

Denne metoden fungerer ved hjelp av det eksisterende GSM-nettverket. Du kan få en detaljert innføring i GSM-nettverket her. Med denne metoden kan du spore alle telefoner som har et SIM-kort, ikke kun smarttelefoner. Metoden krever ingen installering av maskin- eller programvare og du kan finne ut hvor partneren din oppholder seg ved å lokalisere hans/hennes telefon. Brukeren behøver ikke å ringe eller sende en SMS for å lokaliseres.

Lovlig GSM-sporing krever at brukeren gir tillatelse til at telefonen kan spores og lokaliseres av deg. Den beste måten å komme rundt dette på er å aktivere GSM-sporing for alle familiemedlemmer, deg selv inkludert. Da er sjansen mindre for at partneren din føler seg intimidert eller mistenkeliggjort. Dette er tross alt en vanlig innstilling både i forhold til sikkerhet, men også for å kunne finne igjen enheten hvis den blir stjålet eller forsvinner.

Vi anbefaler ikke at du aktiverer GSM-sporing på din partners telefon uten samtykke. Mange av disse GSM-tjenestene har sikkerhetsfunksjoner som sender tekstmeldinger til telefonen som blir sporet for å minne brukeren om at de benytter tjenesten.

Hvordan kan jeg spore min partners telefon? Velg mellom tradisjonell eller risikofylt GPS-sporing. Du kan også benytte GSM-sporing som er både rimelig, ærlig, gjensidig og effektiv. Valget er ditt.

Legg til ein kommentar