fbpx
Spore Mobil
Spore telefonnummer

Sånn kan man spore et telefonnummer – På en enkel og effektiv måte

En slik tjeneste får du for eksempel tilgang til via et abonnement på Lociloci, et GSM mobilsporingssystem. Tjenesten bruker repeater-triangulering, GPS og GSM-teknologi for å spore mobiltelefoner. For mobiltelefoner i tettbebygde områder fungerer dette systemet meget bra der sporingstjenesten kalkulerer med en feilmargin på ca 150 meter. Lociloci fungerer i land med GSM-nettverk, og man kan, ved å logge inn på Lociloci, bruke sin GPS-enhet (iPhone, Android eller lignende) til å spore en mobiltelefon.

I dag er kommunikasjonsteknologien ekstremt avansert. Har man en påslått mobiltelefon gjør GSM-teknikken det mulig å spore denne personens plassering fordi telefonen hele tiden sender radiosignaler til en telefonmast. Med trianguleringsmetoden bruker mobilselskap disse signalene. Informasjonen er ganske nøyaktig, spesielt i tettbebygde områder, og innebærer at en mobilbruker egentlig kan spores når som helst, hvor som helst.

Hva med å spore et mobilnummer?

Det er viktig å vite at det ikke er like enkelt å lokaliser mobilnr som et fasttelefonnummer ettersom mobilnummer ikke alltid har en registrert bruker. En bruker av et kontantkort er for eksempel vanskelig å spore derfor at teleoperatøren ikke krever at brukeren registrerer kontaktopplysninger. Det finnes også gratisløsninger på Internet som enkelt presenterer mobilnummerets eier.

Det du trenger å gjøre er å skrive inn nummeret i et tekstfelt og trykke på søk. Mange registrer også i dag sitt telefonnummer på forskjellige hjemmesider, for eksempel i sosiale nettverk og på bedrifters offisielle hjemmesider, hvilket gjør det enda enklere å spore et mobilnummer. I tillegg til dette finnes reverse-search-sider som både er nøyaktige og pålitelige. Gratiskataloger fungerer også bra om eieren har registrert sitt telefonnummer.

Det er altså mange grunner til at vi ønsker å spore et mobilnummer, og veldig ofte tilfredsstiller en googlesøkning vårt behov da reverse call-sider finnes overalt. Men vær også oppmerksom på at flere av de er helt ubruklige og kommer derfor kreve en del forsøk før du havner rett. Reverse call-sider kan gi bra opplysninger og fordelen er at om det dukker opp fler spørsmål har man mulighet til å prate direkte med andre mennesker. Det du tenger å gjøre er å taste inn mobilnummeret på siden og med et knappetrykk presenterer den opplysninger som navn, alder, adresse, kollegaer, familie og eventuell kriminell virksomhet.

158 kommentarer